Новина


23 травня - День Героїв!

День Героїв - свято, яке відзначається на честь українських вояків - борців за волю нашої держави і є символом непоборності української нації та її жаги до вільного життя на рідній землі. Це день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за незалежність та свободу України.
Безумовно, цьогоріч День Героїв набув ще більш глибокого змісту. Військові Збройних Сил України щодня героїчно захищають країну від російських окупантів. На жаль, це обходиться дорогою ціною - на фронтах щодня гинуть безстрашні українські воїни, зокрема, і наші земляки. Вічна їм пам’ять і слава.
Нинішні захисники гідно продовжують справу своїх славних попередників - борців за волю України, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН, УПА, а також Героїв Небесної сотні, учасників АТО/ООС. Всі вони є прикладом нескореності, величі духу та вчинків. Пам’ятаймо кожного, хто пішов у вічність!
Сьогодні, як і сотні років тому, українці виборюють право жити у вільній та незалежній країні. Битва за Україну триває. Сили, витримки та віри в перемогу нашим Героям - нашим захисникам! Україна вистоїть і переможе!
Слава Україні! Героям слава!

З повагою
Міський голова                                 Василь АНТОНЮК