Новина


Черговий гуманітарний вантаж з Дубна вирушив на схід України у міста Краматорськ та Ізюм. Його збирав волонтер Микола Орлов, котрий сам є переселенцем з Краматорська.

Переїхавши до Дубна, пан Микола разом з родиною, будучи самі в складних життєвих обставинах через російську окупацію, стали активно займатися волонтерством, допомагати військовим, переселенцям, постраждалим від бойових дій. Особливу увагу родина волонтерів-переселенців приділяє підтримці своїх земляків, котрі не змогли виїхати з зони бойових дій. Це переважно люди похилого віку та з обмеженими можливостями.
З транзитного логістичного хабу Дубенської міської ради для цих людей  передано продукти харчування, засоби гігієни, ковдри та одіяла. Завдяки підтримці наших закордонних партнерів, благодійників та небайдужих людей маємо змогу допомогти необхідними речами тим, хто цього потребує.
Через представників релігійної громади баптистів-євангелістів Церкви “Добра звістка” м.Краматорськ зібрана допомога буде доставлена у Краматорськ та Ізюм.
Наша підтримка для людей, які проживають у прифронтових та звільнених містах, дуже важлива. Лише допомагаючи потребуючим, зможемо вистояти у боротьбі з ворогом і зберегти свою країну. Слава Україні!