Новина


Депутати міської ради вимагають скасувати підвищення тарифів на електроенергію, природний газ та газопостачання

Сьогодні,15 січня, під час чергової п'ятої сесії міської ради обранці громади прийняли звернення до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо недопущення зростання у 2021 році тарифів на постачання та розподіл електричної енергії, постачання природного газу та розподіл природного газу.
“Ми, депутати Дубенської міської ради Рівненської області, представляючи інтереси Дубенської міської територіальної громади, вкрай стурбовані ситуацією щодо чергового підвищення тарифів на газ та електроенергію. В країні зберігається важка епідеміологічна ситуація, спричинена вірусом СОVID-19, поглиблюється криза в економіці, збитків зазнають підприємці, зростає безробіття та рівень бідності. Внаслідок підвищення цін на газ та електричну енергію платоспроможність українських родин погіршилась, а разом із тим накопичуються борги населення. У період коронакризи влада має підтримати бізнес та населення і встановити мораторій на підвищення будь-яких тарифів та цін”, - йдеться у зверненні.
Відтак, міські обранці висловили до Центральних органів влади низку вимог щодо скасування підвищення тарифів на електроенергію, природний газ та газопостачання. 
Також під час обговорення даного звернення депутатами було піднято питання можливості повернення у комунальну власність об'єктів газотранспортної системи та дано доручення відповідним управлінням міської ради вивчити дане питання.