Новина


Дякуємо Вам, волонтери!

Шановні волонтери ! 
Разом зі всім людством дозвольте висловити слова щирої вдячності волонтерам - усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість.
Волонтер — добровільний помічник; людина, яка цілком безоплатно займається громадською діяльністю. Працює у сиротинцях, опікає хворих, немічних як людей, так і тварин: у притулках, на вулицях, неповнолітніх та пристарілих, школах-інтернатах, інтернатах, будинках пристарілих, допомагає війську, турбується про поранених тощо. 
Ви є взірцем людяності й доброчинства. У поспіху на допомогу іншим не шкодуєте власних сил, часу, здоров’я. Милосердя – чи ненайблагодніша із людських чеснот. Вона проросла у ваших серцях і ви повсякчас пробуджуєте її в інших. Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров'я людей і тварин, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку інших. 
Незважаючи на виснаження й емоційну втому, наші волонтери продовжують свою роботу, і ця діяльність поступово, але неухильно змінює країну. За останні роки волонтерський рух зміг вирішити надважкі завдання, набув величезного досвіду у доланні найрізноманітніших перепон. 
Нині, завдяки Вашій підтримці, на Сході нашої країни воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати! 
 Сьогодні, коли ми живемо в умовах пандемії, окремої уваги заслуговують й медики, серед яких чимало сподвижників волонтерства. Поряд з нелегкою працею, котра уже є проявом високих моральних цінностей, вони невпинно поспішають на допомогу іншим та реагують на суспільні виклики. 
Дорогі волонтери, прийміть слова найщирішої вдячності. Залишайтесь таким ж мужніми та чуйними водночас.
Як безмежним є милосердя, так нехай безмежними будуть доброта, щастя, любов і достаток у Ваших сім’ях та домівках. Нехай Господь сторицею воздасть за Ваше добро. 
Хай волонтерство розвивається і процвітає поряд з нашою Батьківщиною. Злагоди, благополуччя і миру всім.
Доземний уклін Вам, дорогі волонтери, за небайдужість й добросердечність. 
З повагою,
міський голова                                                      В.Антонюк