Новина


Дубенчани віддали останню шану Герою Павлу Карнаху

Сьогодні дубенчани віддали останню шану ще одному Герою - солдату Павлу Карнаху. Життя воїна обірвалося 15 травня внаслідок отриманих поранень під час штурмових дій противника на Харківщині.
Павло Миколайович закінчив Мирогощанський аграрний коледж, працював у ПрАТ «Дубномолоко». Захоплювався веденням сільського господарства. Понад усе любив свою сім'ю і спільні сімейні подорожі. У серпні 2022 року був призваний на військову службу, служив стрільцем-санітар механізованого батальйону.
Прихиливши коліна та схиливши голови в глибокій скорботі, з пошаною та усіма військовими почестями Дубенська громада зустріла свого Героя.
До прощальної церемонії разом із родиною, громадою та військовими побратимами долучився секретар міської ради Віктор Недашковський, начальник Дубенського РТЦК та СП Анатолій Кононов, посадовці, депутати, працівники міської ради та інших виконавчих органів, небайдужа громадськість. Священники Православної церкви України відслужили поминальну молитву. 
Після прощання траурна процесія вирушила до храму Різдва Пресвятої Богородиці м.Дубно, де було звершено чин похорону. Поховали Захисника України на кладовищі по вулиці Кременецькій. У загиблого Героя залишились любляча дружина, дві доньки, батьки та сестра.
Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам‘ять та слава Герою!