Новина


Керівники міста привітали інженерно-позиційний полк з річницею

25 березня інженерно-позиційний полк Командування Сил підтримки, сформований у 2021 році на базі однієї з інженерних частин, відзначив другу річницю від дня створення.
З цієї нагоди відбулося урочисте шикування особового складу, на яке прибули Командувач Сил підтримки Збройних Сил України бригадний генерал Дмитро Герега, народний депутат України Олександр Аліксійчук, міський голова Василь Антонюк та його заступник Микола Ткачук.
На початку заходів присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих захисників України та звершили молитву за звільнення Батьківщини і найшвидшу перемогу над російським агресором.
За виконання бойових завдань, високі показники в бойовій підготовці, старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службового обов’язку та з нагоди Дня військової частини воїни-інженери отримали кілька десятків відзнак, нагород та цінних подарунків від Міністра оборони України, Головнокомандувача Збройних Сил, Командувача Сил підтримки, командира військової частини.
Міський голова Василь Антонюк привітав військовослужбовців та їхнього командира, полковника Олега Резуненка з другою річницю від дня створення військової частини та спільно з заступником вручив для потреб підрозділу цінний подарунок. Також слід зазначити, що напередодні Дубенська міська рада більшістю депутатського складу прийняла важливе рішення на підтримку поліпшення матеріального стану інженерно-позиційного полку.
Разом до Перемоги!
Слава Україні!
Героям слава!