Новина


«Хай щастю дитини не буде кінця»

Діти – це маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – життя! З таких слів у перший день літа розпочався святковий захід «Хай щастю дитини не буде кінця», присвячений Дню захисту дітей. Святкові заходи проходили у приміщенні міського будинку культури, де на сцені юні таланти, танцювальні колективи, ансамблі та солісти вітали присутніх зі святом.
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять кожного і кожної, хто загинув за нашу державу. Згадали Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, невинних дітей та мирних українців. 
Далі концертну програму розпочали вокальний ансамбль «Дзвоники» Дубенського міського клубу, виконавши пісні «Зупиніть війну» та «Країна дитинства» (керівник Оксана Буханська). Присутніх зі святом вітали лауреати Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів: народний ансамбль танцю «Україночка» міського Будинку дітей та молоді танцем «Моя Україна» (керівник Любов Суліма), зразковий ансамбль танцю «Пролісок» КЗ «Дубенський міський будинок культури» танцем «Цукерочки» (керівник Світлана Гримак) та зразковий танцювальний колектив «Калинонька» КЗ «Дубенський міський будинок культури» танцем «Вареники» (керівник Надія Нездюр). Найменші учасники ансамблю «Круть-верть» міського Будинку дітей та молоді (керівник Ольга Кириченко) виконали пісню «Кап-кап». Завершив святковий концерт Олесь Шевчук піснею «Помоліться батьки за своїх дітлахів». 
На святковий захід завітав міський голова Василь Антонюк, який щиро привітав усіх діток нашого міста з їхнім днем, з їхнім святом та побажав, щоб дитинство проходило під мирним небом та під Божою опікою. Відвідавши нещодавно схід України і побачивши на власні очі жахливі реалії війни та майже повну відсутність в містах проведення бойових дій дітей, ще раз побажав щоб діти нашого міста ніколи не бачили і не відчули жахливих наслідків вторгнення ворога на нашу територію. 
Також до дитячого свята у Дубні долучився КЗ «Рівненський академічний обласний театр ляльок» з ляльковою виставою «Не їжачок» та мега програмою «Котигорошко та його друзі». 
У фойє будинку культури дітей розважали аніматорами з цікавою шоу програмою, де були цікаві ігри, конкурси, призи, солодощі та позитивні емоції. По завершенню святкових заходів дітям були роздані патріотичні повітряні кульки.
На локації біля міського будинку культури дітей чекала справжня пожежна машина з пожежниками та поліцейський автомобіль з патрульними, котрі демонстрували дітям особливості професії та знаряддя роботи, завдяки яким, діти мали змогу відчути себе справжніми вогнеборцями, рятувальниками та полісменами. 
Під час святкових заходів діяла святкова торгівля. Всі бажаючі мали змогу випробувати свій фарт у безпрограшній лотереї, яку організувала Дубенська організація Товариства Червоного Хреста України».