Новина


Команда дитячо-юнацької спортивної школи Дубенської міської ради - бронзові призери чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон» серед юнаків та дівчат!

Цими вихідними, 1-2 червня, у місті Житомир відбувся чемпіонат України з веслування на човнах “Дракон” серед юнаків та юніорів. Спортивний захід зібрав найкращі команди з Київської, Полтавської, Рівненської, Житомирської, Волинської, Хмельницької, Вінницької областей та м. Києва, які змагалися у вікових категоріях 18-15 років та 14 років і молодші, включаючи чоловічі, жіночі та змішані команди.
Збірну команду Рівненської області з веслування на човнах “Дракон” представили вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Дубенської міської ради та веслувального клубу “Гетьман” - Олег Трачук, Дмитро Шевчук, Артем Ковальчук, Олександра Лахита, Максим Федорук, Григорій Кучмей, Дмитро Тимощук, Павло Пахолок, Захар Онищук, Дмитро Мисюк, Микола Крук, Олег Стрельчук, Марія Крук, Мілана Антонюк, Юліана Антонюк, Анастасія Пахалюк та Валерія Гоменюк.
Досягнення нашої команди:
- відкритий клас (юнаки 14 років і молодші) - “бронза” на дистанції 1000 метрів;
- відкритий клас (юнаки 14 років і молодші) - “четверте місце” на дистанції 200 метрів;
- змішаний клас (юнаки та дівчата 14 років і молодші) - “бронза” на дистанції 1000 метрів;
- змішаний клас (юнаки та дівчата 14 років і молодші) - “бронза” на дистанції 200 метрів.
Відрядження на чемпіонат України відбулось за підтримки Управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА. Придбання спортивно-парадної форми за підтримки відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради. Організаційні заходи для реалізації підготовки та участі команди за сприяння веслувального клубу “Гетьман” та батьківського комітету.
Організація чемпіонату України проводилась Федерацією України з веслування на човнах “Дракон”, Міністерством молоді та спорту України та Житомирською міською радою.
Слід зазначити, що юнаки та дівчата за підсумками виступу на чемпіонаті виконали нормативи ІІ-го дорослого розряду з веслування на човнах “Дракон”.
Щирі вітання юним спортсменам!!! Бажаємо вам подальших успіхів, нових перемог та натхнення на шляху до досягнення нових вершин.