Новина


На «Острівку» відбулися змагання з фігурного водіння велосипеда серед школярів

20 травня на території місця відпочинку «Острівок» в рамках проведення обласного фестивалю з велоспорту «Велодень» відбулись змагання з фігурного водіння велосипеда серед школярів. До спортивного заходу, який проводився відділом у справах молоді та спорту Дубенської міської ради спільно з Дубенським центром національно-патріотичного виховання та туризму, долучились 31 учасник.
Перед початком змагань з юними дубенчанами поспілкувався активний учасник розвитку велосипедної інфраструктури міста Києва та ініціатор зробленого мінівелотреку на «Острівку» Павло Твердохліб, котрий на даний час є воїном Збройних Сил України. Також було проведено інструктаж про умови та правила змагань.
Учасники мали декілька етапів випробувань, які нелегко було подолати, навіть, велосипедистам із досвідом. В дистанцію «Фігурне водіння велосипеда» входили такі фігури: змійка, ворота, коло, створ, вісімка, водовіз, доріжка, гойдалка та стоп-лінія.
За підсумками змагань серед дівчат:
1 місце - Ольга Приходько (Ліцей №6);
2 місце - Еліна Бабаєва (Ліцей №8);
3 місце - Дарина Новак (Ліцей №3).
Серед юнаків:
1 місце - Михайло Покотило (Ліцей №3);
2 місце - Артем Ігнатович (Ліцей №8);
3 місце - Владислав Кравчук (Ліцей №6).
Чемпіони та призери отримали медалі, грамоти та призи Дубенської міської ради. Нагородження провели секретар міської ради Віктор Недашковський та начальник відділу у справах молоді та спорту Ольга Кобилянська. Організатори змагань дякують ГО Фенікс-Дубно, волонтерам Михайлу Горлайчуку та Марині Горук за допомогу у належній підготовці дистанції для проведення змагань. Вітаємо переможців!