Новина


На засіданні медичної ради обговорено основні питання діяльності медичної спільноти міста Дубно

23 березня у місті Дубно на базі КНП “Пологовий будинок” Дубенської міської ради відбулося засідання медичної ради. У роботі медичної ради взяли участь директор Департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олег Вівсяник, міський голова Василь Антонюк, начальник відділу охорони здоров’я Дубенської міської ради Василь Круцик, керівники та представники комунальних закладів медичної галузі.
Головним завданням медичної ради було підведення підсумків роботи закладів охорони здоров’я м.Дубно та навколишніх КНП «Первинної медико-санітарної допомоги» для майбутнього конструювання злагодженої співпраці медичних закладів та територіальної місцевої громади для забезпечення надання якісної медичної допомоги та комфортних умов праці медичних працівників.
Заслухано звіти в.о. заступника директора з медичного обслуговування населення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Дубенської міської ради Тетяни Маслової, директора КНП « Дубенський центр ПМСД» Привільненської сільської ради Валерія Сливи, заступника директора з медичного обслуговування населення КНП «Міська поліклініка»  Дубенської міської ради Лариси Чукась, завідувачки акушерського відділення КНП «Пологовий будинок» Дубенської міської ради Лариси Кузьмінської, заступника директора з медичного обслуговування населення КНП «Дубенська міська лікарня»  Дубенської міської ради Ірини Безкоровайної.
Також на засіданні обговорювалися проблемні питання медицини в умовах пристосування до воєнного стану через вторгнення агресора на територію України, ліквідації наслідків гостро-респіраторної вірусної інфекції СOVID-19, перебуваючи в стані розвитку та вдосконалення медичної реформи, приділяючи максимум уваги постраждалим від бойових дій та внутрішньо переміщеним особам.
На завершення засідання, виступив директор Департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олег Вівсяник із своїми пропозиціями та зауваженнями. За результатами засідання ради прийнято проект рішення, у якому висвітлено основні питання діяльності медичної спільноти міста Дубно.