Новина


Нагороджено талановитих учнів Дубна та їхніх наставників

Сьогодні, 1 червня, в Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради з нагоди Дня захисту дітей відбулося урочисте нагородження Грамотами та грошовими сертифікатами творчо обдарованої молоді міста Дубна. 
Розпочався захід виконанням Гімну України та хвилиною мовчання за усіма воїнами, які віддали життя, захищаючи мирне небо над українськими дітьми. 
За підсумками 2022-2023 навчального року та відповідно до Програми «Творча обдарованість» міста Дубно, міський голова Василь Антонюк та начальник управління освіти Наталія Іваницька нагородили 136 учнів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти. 
Під час відзначення свята учні та вихованці отримали Грамоту управління освіти Дубенської міської ради та грошові сертифікати в сумах від 2 000 гривень до 300 гривень на загальну суму 69 000 гривень. Поряд з цим, нагороджено Подякою управління освіти 79 педагогічних працівників, котрі підготували переможців та призерів.
Щиро вдячні педагогічним працівникам, які вкладали душу у розвиток творчих здібностей своїх учнів та вихованців. Сьогоднішня нагорода - це результат щоденної праці протягом тривалого часу, яка потребувала знань, терпіння та неабиякої наполегливості. Окрема подяка й батькам, які підтримують дітей та сприяють їхньому прагненню навчатися, здобувати перемоги. Разом до перемоги на усіх фронтах! 
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!