Новина


Особлива увага та підтримка - вимушеним переселенцям та дітям соціальних категорій

Завдяки співпраці міського влади та небайдужої громадськості у Дубні налагоджено постійну підтримку внутрішньо переміщених громадян, дітей ВПО та інших категорій населення, котрі потребують особливої уваги та допомоги.
Так, напередодні Міжнародного дня захисту дітей за ініціативи управління соціального захисту населення Дубенської міської ради та громадської організації "Відродження ВПО", за сприяння Благодійної організації "Хто щедро сіє, щедро жне", котра надала подарунки, організовано привітання вихованців Дубенської спеціальної школи І-ІІ ступенів та дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, які мешкають в місцях компактного проживання міста Дубно.
30 травня за сприяння Дубенської міської ради, управлінням соціального захисту населення спільно з громадською організацією "Відродження ВПО" здійснено доставку продуктів харчування для внутрішньо переміщених осіб, які мешкають в місцях компактного проживання.
Також з початку тижня працівниками управління соцзахисту та за участю ГО "Відродження ВПО" розпочато видачу памперсів та засобів жіночої гігієни внутрішньо переміщеним особам. Дана допомога була надана Церквою євангельських християн баптистів м. Дубно.