Новина


Печиво для ЗСУ

Під таким гаслом у неділю, 26 березня, в Духовному Осередку при парафії Вознесіння Господнього УГКЦ відбувся майстер-клас з оздоблення печива для наших воїнів. Ініціаторами та організаторами заходу стала Молодіжна рада при виконавчому комітеті Дубенської міської ради за підтримки відділу у справах молоді та спорту.
Понад 30 учасників - дітей та молоді завітали до осередку, щоб зробити свій внесок у Перемогу. Окрім розмальованого печива, захисникам підготували листи і малюнки з побажаннями щасливого повернення та якнайшвидшої Перемоги.
Протягом року війни ми стаємо свідками, як в нашому народі виховується нове покоління, що обов'язково матиме майбутнє, бо чи на фронті, чи по різних місцях нашої української землі ми дихаємо одними легенями і живемо єдиним серцем, яке наповнене прагненням свободи і цінності життя кожного. То ж і сьогодні продовжуємо наближати довгоочікувану Перемогу разом!
Дякуємо усім учасникам благодійного заходу,  парафії  Вознесіння Господнього УГКЦ та отцю Андрію за гостинність та чудову атмосферу, учасницям Молодіжної ради Ользі Ольхович, Анастасії Щварц та Анастасії Панасюк за організацію майстер-класу.