Новина


Проведено перевірку місць масового відпочинку на водних обʼєктах Дубна

22-23 травня 2024 року комісією у складі представників Дубенського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області проведено перевірку стану готовності місць масового відпочинку на водних обʼєктах. Результати перевірки свідчать, що на території Дубенської міської територіальної громади відсутні місця масового відпочинку. На водоймах, де купання заборонено, наявні застережні знаки (таблички, стенди тощо) щодо заборони купання в цих місцях.
Окрім того, фахівцями Дубенського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області було здійснено аналіз проб води, відібраних з річки Іква в районі автомобільного мосту с. Панталія та зі ставу «Кар'єри» м.Дубно. За результатами дослідження виявлено, що вода не відповідає вимогам гігієнічних нормативів. Тож використання даних водойм для господарсько-побутових потреб та рекреації забороняється!  
Просимо дотримуватися рекомендацій щодо заборони купання у місцях стихійного відпочинку (вищевказаних водоймах) з метою попередження нещасних випадків на воді та недопущення негативних наслідків для здоров’я. 
Бережіть себе та своїх близьких!