Новина


Проведено позачергову сесію міської ради

20 серпня в залі засідань міської ради  під головуванням міського голови В.Антонюка відбулась позачергова 95 сесія Дубенської міської ради. Участь у роботі сесії взяли секретар ради В.Недашковський, депутати міської ради, начальники управлінь, відділів міської ради, приватні підприємці міста, представники засобів масової інформації. Позачергова сесія міської ради проходила у відкритому режимі. До порядку денного позачергової 95 сесії було внесено та прийнято 1 рішення. 
1.Про обмежувальні карантинні заходи у місті Дубно у зв’язку з прийняттям Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рішення від 13.08.2020 №20 про встановлення у місті Дубно “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Під час обговорення даного питання були озвучені звернення від громадської організації “Перспектива підприємництва м.Дубно”, громадської ради при виконавчому комітеті Дубенської міської ради, в яких йшлося про скасування рішення Державної комісії ТЕБ та НС встановлення “червоного” рівня епідемічної небезпеки в місті Дубно.