Новина


Шановні дубенчани!

Сердечно вітаю вас з одним із величних релігійних свят Покровою Пресвятої Богородиці. Свято Покрови - одне з найголовніших для українського народу. На честь Покрови Пресвятої Богородиці в Україні зведено тисячі храмів. Ікони Божої Матері є майже в кожній українській родині. 
Нехай у цей святий день благодаттю й любов'ю сповняться наші серця. Нехай покров Пресвятої Богородиці оберігає усіх нас та нашу Україну. Зичу вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя і добробуту. 
Як свою заступницю Пречисту Діву Марію особливо шанували лицарі українського духу - козаки та воїни Української Повстанської Армії, тому традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День Українського козацтва.  Нехай вже давно минули дні Запорізької Січі, але дух козацтва існує, як живиться в кожній людини прагнення до вільного та незалежного життя. Врешті решт, козацтво – це стародавній український варіант демократії, це втілення прагнення нашого народу на самовираження та національний суверенітет. У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя.                                                                                                                                                  Вірю, що козацтво і надалі залишатиметься в авангарді конструктивних сил, які беруть на себе відповідальність за долю країни, сприяють зміцненню громадянського миру і злагоди.
Міський голова                  Василь АНТОНЮК