Новина


Танцювальний колектив «Надія» з Дубна виступив на Святі дитячої творчості у Польщі

9 червня у польському містечку Ридзево Гіжицького повіту відбулося Свято дитячої творчості у поєднанні з Днем родини. На запрошення Управи Мазурського відділу Об'єднання українців у Польщі та греко-католицької парафії Пресвятої Трійці у Гіжицьку учасником заходу став зразковий аматорський хореографічний колектив «Надія» (керівник Людмила Харіна) Міського будинку культури Дубенської міської ради. 
Виступ юних дубенських артистів став справжньою хореографічною перлиною святкової програми. Окрім успішних виступів, діти отримали кілька днів корисного відпочинку, безліч позитивних емоцій та яскравих спогадів.  
Також з робочим візитом місто-побратим Гіжицько відвідала офіційна делегація з Дубна у складі секретаря міської ради Віктора Недашковського та заступника міського голови Михайла Метелюка. Представники міської влади зустрілися з новообраним бургомістром Гіжицька Евою Островською, познайомилися з новою командою мера. Під час зустрічі обговорено подальше співробітництво та розширення співпраці у напрямку оздоровлення дітей соціальних категорій з Дубенської громади за кордоном, реалізацію проєктів в медичній, соціальній та комунальній галузях.
Висловлюємо щиру подяку бургомістру Еві Островській, голові Мазурського відділу Об'єднання українців у Польщі Івану Піку та усій українській діаспорі Гіжицька за теплий прийом дітей з Дубна, надану увагу та підтримку. 
Продовжуємо роботу над розширенням і зміцненням співпраці!