Новина


Тренінг для активної студентської молоді міста

24 березня для активної студентської молоді міста Дубно відбувся II етап тренінгів на тему: «Тімбілдинг як засіб формування командного духу». В цей день зі слухачами працювала тренер з розвитку та саморозвитку особистості Ольга Письмак. Вона допомогла учасникам пізнати командну роботу, а також надала можливість відчути себе лідером.
У рамках тренінгу були опрацьовані наступні питання: Що таке команда?; Робота в команді; Командні комунікації; Роль лідера в команді; Як задіяти потенціал кожного в інтересах команди; Зворотній зв'язок у команді; Секрети співробітництва; Розвиток креативності .
Традиційно на завершення тренінгу відбулася «Рефлексія заняття», під час якої молодь пригостилася кавою-брейк за «солодким столом» та обговорили враження від тренінгу. Усі отримали масу позитивних емоцій та багаж знань, з якими будуть прямувати далі. По закінченню тренінгу слухачі отримали сертифікати про навчання.
Організатори заходу: відділ у справах молоді та спорту Дубенської міської ради, Дубенський ННК «Відкритий міжнародний Університет розвитку людини «Україна», ГО «Центр розвитку та психологічної допомоги «Фемелі».
Від студентської молоді були представники Дубенського фахового медичного коледжу, Дубенського ННК «Відкритий міжнародний Університет розвитку людини «Україна», Дубенського фахового коледжу РДГУ, Дубенського фахового коледжу культури і мистецтв РДГУ.
Слід зазначити, що заключний етап тренінгів для студентської молоді буде проведений в квітні місяці, під час якого учасники дізнаються про ефективну комунікацію.