Новина


Відбулася чергова сесія Дубенської міської ради

Сьогодні, 17 травня, відбулася чергова сесія Дубенської міської ради. Вів засідання секретар ради Віктор Недашковський. На порядок денний виносилося понад 70 питань. 
Народні обранці затвердили звіт про виконання бюджету Дубенської міської   територіальної громади за І квартал 2024 року. Виконання по власних доходах загального фонду до уточненого плану на І квартал забезпечено на 114,5%.
Також затверджено Програму забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури на території Дубенської міської територіальної громади на 2024–2026 роки та  Програму сталого функціонування суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання Дубенської міської територіальної громади та забезпечення розрахунків за електричну енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ, інші енергоносії.
Окремим рішенням погоджено передачу додатково 18 генераторів від Дубенської громади на Харківщину, котра через постійні ворожі атаки зазнає значних руйнувань і має серйозні проблеми з електропостачанням. 
Депутати підтримали запит свого колеги, заступника міського голови Михайла Метелюка, в якому йшлося про необхідність проведення після закінчення війни обговорення щодо встановлення на території міста Дубна меморіалу загиблим Героям - воїнам російсько-української війни з визначенням місця та візуалізації цього меморіалу та виготовленням відповідного проєкту. 
Крім того, під час сесійного засідання розглянуто та прийнято відповідні рішення з питань комунальної власності, земельних відносин, господарського спрямування.