Новина


Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

27 січня під головуванням міського голови Василя Антонюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дубенської міської ради. На засіданні було розглянуто 37 питань порядку денного, ухвалено 36 рішень.
Зокрема, схвалено Програму оздоровлення та відпочинку дітей Дубенської міської територіальної громади на 2022-2025 роки та Програму сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Дубно на  2022-2026 роки. Затверджено перелік об'єктів комунальної власності, вулиць і провулків, поточний ремонт освітлення яких буде проводитись у 2022 році; графік роботи мереж вуличного освітлення м. Дубно на 2022 рік; норми споживання води для споживачів м.Дубно та норми надання послуг з вивезення побутових відходів. Також виконком погодив тарифи на платні послуги, що надаються Дубенським ліцеєм №7 (вартість проведення індивідуального заняття з  інструктором та без інструктора у плавальному басейні).
Важливу увагу члени виконкому приділили обговоренню питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста, зокрема, наявності та стану протирадіаційних укриттів та інших захисних споруд.
У зв'язку з встановленням у місті Дубні “червоного” рівня епідемічної небезпеки та призупиненням освітнього процесу в усіх закладах освіти та культури, внесено зміни до попередніх рішень виконавчого комітету щодо пільгового проїзду в міському пасажирському транспорті окремих категорій громадян.
Також у ході засідання прийнято низку рішень з економічних, соціальних та житлово-комунальних питань.