Новина


Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

16 січня 2020 року міський голова Василь Антонюк провів чергове засідання виконавчого комітету, під час якого розглянуто 30 питань, включених до порядку денного.
Першим члени виконавчого комітету розглянули питання про стан роботи із зверненнями громадян за 2019 рік. Начальник відділу “Центр надання  адміністративних послуг” Вікторія Хорупанська повідомила, що впродовж 2019 року до Дубенської міської ради надійшло 3026 письмових та усних звернень. Серед порушених громадянами питань найбільшу питому вагу складають питання земельних відносин - 471, житлові - 113, комунального та дорожнього господарства - 719, соціального захисту - 765. Керівництвом міської ради в 2019 році проведено 119 прийомів громадян. На особистому прийомі в міського голови побувала 344 особи, заступники міського голови прийняли 110 осіб. Жодне звернення дубенчан не залишилося поза увагою міської влади. Зокрема, за зверненнями громадян у 2019 році надано матеріальну допомогу малозахищеним верствам населення міста на суму 1132800 грн.; виділено 76 земельних ділянок для індивідуальної забудови; здійснено ремонти доріг та тротуарів, житлових будинків та прибудинкових територій, мереж вуличного освітлення; облаштовано дитячі майданчики, проведено багато інших робіт.
Серед важливих питань, які розглянули члени виконавчого комітету, - виконання плану заходів з реалізації заходів з Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року у Рівненській області; погодження інвестиційної програми КП “Дубнокомуненергія” Дубенської міської ради на ІV квартал 2019 року-2020 рік; встановлення тарифів на  теплову енергію, її виробництво, транспортування постачання для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) КП “Дубнокомуненергія” Дубенської міської ради.
Загалом на засіданні виконкому було ухвалено 27 рішень.