Новина


З 27 січня у Дубні - «червона» карантинні зона!

26 січня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубно.
З метою запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, комісія вирішила встановити з 27 січня 2022 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення на території міста Дубно гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, та запровадити на території міста обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Карантинні обмеження прописані в постанові Кабміну від 09.12.2020 № 1236 №1236 (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 24.11.2021 №1240). З повним текстом протоколу, де, зокрема, окреслені правила проведення масових заходів, роботи суб'єктів господарювання, закладів охорони здоров'я, освіти та культури, можна ознайомитись за посиланням dubno-adm.gov.ua/covid-19.html (протокол №3 від 26.01.2022 р.).
Слід зазначити, що карантинні обмеження не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу) негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу, ринку), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.