Новина


З нагоди Міжнародного дня захисту дітей проведено благодійну акцію для дітей-сиріт

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися та займалися улюбленою справою. Особливо важливим цей день є під час війни в Україні.
Обов’язок кожного з нас забезпечити дітям належний рівень виховання і дотримання їхніх прав, адже не всім з них поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство. 
З нагоди свята для 50 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території м.Дубно, службою у справах дітей Дубенської міської ради проведено благодійну акцію “З добром до дітей” та вручено продуктові пакети, придбані за кошти, виділені Дубенською міською радою.
З вітальним словом до присутніх звернулись радник міського голови Михайло Метелюк та начальник служби у справах дітей Юрій Крук, які побажали діткам добра, радості та здійснення найзаповітніших дитячих мрій. Cлова щирої подяки були також адресовані до батьків-вихователів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників, які закладають в юні серця моральні та духовні цінності, дарують дітям свою любов та підтримку. Нехай діти якомога довше залишаються дітьми: безтурботними, веселими, радісними, а небо над головою буде мирним!